Gastenboek

lieske

lieske 05-03-2017
wat leuk zon boeken "winkel" ik geniet er elke keer van , zoveel keuze om te lezen, het is gewoon helemaal mijn ding. het rustpuntje in mijn dagelijkse beslommeringen en die thee van jullie is heel lekker.......zo knus en huiselijk , en allemaal zo vriendelijk , beeldig! misschien ooit nog eens een uitbreiding? nou tot gauw maar weer

Lieske

afgelopen zondag

Aafke 08-01-2017
Dat was schrikken afgelopen zondag. De collectie boeken was met meer dan de helft uitgedund. Ik ontkom er niet aan om me te bedenken wat er met mijn boeken zijn gebeurd die ik met liefde heb afgegeven om ze een tweede kans te geven. In het commentaar op mijn vragen wat er was gebeur,d is er aangegeven dat er geen verloop zat in de boeken. En sommige al een jaar in de kast stonden. Is dat erg? Is er plaats gebrek? Kost de ruimte teveel? Ik wil ondanks mijn kleine beurs best wat betalen voor de boeken die ik meeneem. Nu schrok ik van de onaangekondigde rigoureuze opruiming. De helft van de boeken zijn nu naar oud papier gegaan. Kan dit wat beter gecommuniceerd worden? Of laat mij weten welke boeken het waard zijn om in de kast te mogen staan zodat ik zelf kan kiezen of de boeken die ik nog heb met oud papier mee mogen.
Ik kan me namelijk niet voorstellen dat er in die 16 kub boeken die nu weggedaan zijn geen boeken zaten die een tweede leven waard waren. En die ik best leuk had gevonden.

Re:afgelopen zondag

Maarten 08-01-2017
Beste Aafke, Ik lees net je berichtje...Wil wel even uitleggen hoe het zit met de opruiming. Ik begrijp je reactie, er is inderdaad een hoop uitgedund en inderdaad naar het oud papier gegaan, maar er zijn vorig jaar ook een heleboel boeken goed terecht gekomen, ik kan echter niet garanderen dat alle boeken die bij ons ingeleverd worden ook daadwerkelijk weer een nieuwe eigenaar krijgen...de boeken die zijn weggegaan naar het oud papier waren echt heel slecht, veelal oude bibliotheekboeken met ezelsoren, vlekken en veel lezerssporen. Het waren er echt veel omdat ik vorig jaar alles heb aangenomen omdat ik geen idee had hoe en of het uberhaubt zou lopen. Is dus groot succes gebleken. Natuurlijk heb ik ook gekeken naar de voorraad in het leescafé zelf, en boeken die al een jaar staan heb ik verwijderd omdat de ruimte die wij tot onze beschikking hebben te beperkt en kostbaar is, er zat inderdaad geen verloop in. Misschien was het handiger geweest dit aan te kondigen, maar wil het leescafé niet aan zijn eigen succes ten onder gaan dan moet er af en toe ruimte komen voor nieuwe boeken. en opschoning plaatsvinden. Mijn excuses dat dit zo in verkeerde aarde valt, maar het heeft mij ook moeite gekost deze beslissing te nemen, boeken weggooien is vreselijk! Ik waardeer je berichtje, en meld je de volgende keer maar even bij mij, dan praten we er nog even over na. Vriendelijke groet, Maarten

tweede kans voor boeken

Marlie 13-10-2016
Wat een leuk initiatief!
Kom zeker een keer langs zowel om boeken te brengen als misschien een paar boeken uit te zoeken.

groetjes
Marlie

Geweldig initiatief

Aafke 12-10-2016
Ik ben sinds kind al boek verslaafd. Ik geniet van een boek. En het is een bron van plezier. Niet alleen om de verhalen maar ook vanwege de informatie. Dat ik nu gratis boeken kan halen is in deze fase van mijn leven een uitkomst. Ik heb dit initiatief dan ook van harte aanbevolen op mijn website www.indeschuldsanering.nl. Binnenkort kom ik niet alleen halen maar ook brengen want ik weet dat mijn geliefde boeken een tweede kans krijgen.

Good info

Pharme743 15-05-2016
Very nice site!

Good info

Pharmd593 15-05-2016
Very nice site! <a href="https://aieopxy2.com/osovrv/1.html">cheap goods</a>

Good info

Pharmf465 14-05-2016
Very nice site!

Good info

Pharmk508 14-05-2016
Very nice site! <a href="https://opeaixy2.com/qsqsxa/1.html">cheap goods</a>

Good info

Pharme519 12-05-2016
Very nice site!

<< 1 | 2 | 3 | 4 >>

Nieuw bericht

Contact

Maarten Streefkerk Paviljoen Don Bosco
St.Annapark
Noordsingel 39
5801 GJ Venray
06-31926496 mstreefkerk72@kpnmail.nl