Gastenboek

Boekensjop

Matilde 03-08-2019
Toch maar eens een bezoekje gebracht de geur van welleer ooit ben ik eens op terschelling geweest en in aanraking gekomen met boeken langs de weg moest ze wel terug brengen begrijpelijk op een eiland niet temin had ik wel de hele vakantie leesvoer heerlijk op het strand ouderwets liggen lezen helaas had ik een knorrig reisgenootje mee die niks leuk vond door de gratis boeken en het mooie weer heeft dot toen mijn vakantoe gered zodoende ik laast eens mijn stoute schoenen eens aangetrokken heb en eens een bezoekje heb gebracht bracht me weer helemaal terug op terschelling en ja die hemelse thee van die friese knul martje hete die volgens mij ach het knisperen van die oude boeken kom nog es terug

Druk bezocht Leescafé

Ger en Josselyne Versteeg 03-05-2019
Wij zijn iedere zondag present om onze gasten met veel plezier te mogen begroeten, het doet ons deugd dat zoveel mensen de weg naar ons vernieuwde Leescafé hebben gevonden, ook de kinderen die komen hebben er veel plezier in, liggen soms tussen de knuffels in de box te lezen. Wij proberen het voor iedereen zo aangenaam mogelijk te maken, met een kopje koffie of thee voor 0,25 eurocent, Josselyne en Nicole helpen U graag om een boek dat U zoekt te vinden. Dus het is een welkome afwisseling op een zondagmiddag waar ook nog eens veel sociale contacten gelegd kunnen worden, wij hopen dit nog jaren te doen.

lekker ontspannen

Brigitte van den Broek 21-04-2019
Een tijdje geleden maakte iemand mij attent op jullie leeszaal. Inmiddels ben ik er al twee maal geweest. Ik vind het een heel sympathiek initiatief. Als lezer, maar ook schrijfster, met een kleine beurs kan ik dit erg waarderen. Ook de gezellige sfeer ervaar ik als zeer aangenaam.
Heerlijk snuffelen naar boeken, een praatje, wat koffie. Tweede paasdag kom ik weer met een kennisje en zal ook eens een boek van mijn hand mee brengen als er interesse voor is. De rit vanuit Gennep is graag gemaakt!

Lezen en Kletsen

Ger H. en Josselyne Versteeg 08-01-2018
Wij zijn vrijwilligers alweer voor een lange tijd bij het leescafe en tot nu toe met heel veel plezier, ook de reacties in ons gastenboek liegen er niet om,, het is een plaats om een mooi boek te halen (gratis) maar ook om een leuk praatje te maken, sociale contacten te krijgen en dat onder het genot van een kopje koffie met iets erbij voor 25 cent, waar vind je dat nog? Wij hopen dit nog jaren te mogen doen om mensen blij te maken met een goed boek, ook om de leuke reacties die wij krijgen die spreken voor zich zelf. Dank iedereen voor de blijk van waardering voor Maarten en de hele crew, wij hopen U zondags te zien als wij dienst doen. Tot kijk eeeeen lees ze!

Lezen en Kletsen

Ger H. en Josselyne Versteeg 08-01-2018
Wij zijn vrijwilligers alweer voor een lange tijd bij het leescafe en tot nu toe met heel veel plezier, ook de reacties in ons gastenboek liegen er niet om,, het is een plaats om een mooi boek te halen (gratis) maar ook om een leuk praatje te maken, sociale contacten te krijgen en dat onder het genot van een kopje koffie met iets erbij voor 25 cent, waar vind je dat nog? Wij hopen dit jaren te mogen doen om mensen blij te maken met een goed boek, maar ook om de leuke reacties die wij krijgen

ge-wel-dig!!

Marie Antoinette 13-03-2017
ik heb al ettelijke boeken mee naar huis genomen, ik verslind ze, ik kom helemaal in hogere sferen wat een prachtige juweeltjes liggen erbij.
Heb best talent ervoor eigenlijk zou het best wel eens goed mogelijk kunnen zijn dat ik ga schrijven, maar ja wie zit er nu op zo'n oude doos als mij te wachten wat jij Maarten, was het toch! beste kerel, Jij weet hebt een neus voor dat

Boeken

Ria 06-03-2017
Ik heb misschien een andere mening over de boeken. Misschien is het toch verstandiger om niet in zo'n oud boek te lezen wat zoveel mensen al in de hand hebben gehad. Daar bedoel ik mee, het is toch erg vies als je er over nadenkt.....veel mensen maken eerst een vinger nat om de bladzijde om te slaan. En o God wat nog meer. Je moet toch zeker schone handen hebben. Als je het mij vraagt ik zou er vies van zijn. Misschien iets om over na te denken.

Re:Boeken

Dora 09-03-2017
Ik heb het gelezen wat Ria schreef. Ik ben het met haar eens. Dat klopt.

Re:Re:Boeken

Ikke 05-08-2018
Je kan toch ook na het lezen/bladeren zelf je handen wassen. Dit geldt ook voor 2/3de hands kleding, je weet nooit wie t aan heeft gehad en wat er mee gedaan is...

Re:Boeken

The Holy Master 08-12-2019
Lekker wegblijven Ria ! Niemand zal je missen.....

1 | 2 | 3 | 4 >>

Nieuw bericht

Contact

Maarten Streefkerk Paviljoen Don Bosco
St.Annapark
Noordsingel 39
5801 GJ Venray
06-31926496 mstreefkerk72@kpnmail.nl